2026 yazında öne çıkan iletişim çalışmalarıyla dikkat çeken Gloria Jean's Coffees Türkiye, genç kitleyle kurduğu bağı yaratıcı kampanyalarla güçlendirmeyi sürdürüyor. Dinçerler Group Pazarlama ve Strateji Direktörü Serkan Bozkurt ile markanın genç tüketicilere yönelik iletişim stratejisini ve yaz dönemine damga vuran çalışmalarını konuştuk.
Atıştırmalık kategorisinde değişen tüketici beklentileri, markaların ürün geliştirme süreçlerine de yön veriyor. Yaz döneminde hafif, pratik ve farklı tüketim anlarına uyum sağlayan ürünlere yönelik ilgi artarken, Tadelle bu değişime Yaz Gofreti ile yanıt veriyor. Markanın köklü lezzet mirasını yaz mevsimine uygun yeni bir formatta buluşturan Tadelle Yaz Gofreti’nin geliştirilme sürecini, tüketici içgörülerini ve yaz sezonu hedeflerini Sagra Pazarlama Direktörü Aslı Eren Şengezer ile konuştuk.
Yumoş Marka Müdürü Ahmet Adıyaman ve Sobraz İletişim Kurucu & Chief Story Officer Soydan Canbaz ile kategorideki dönüşümü, yeni ürünün çıkış içgörüsünü ve “Çamaşırlarımın Yeni Parfüm Ritüeli” kampanyasını konuştuk.
2026 yazında güneş gözlükleri yalnızca bir moda aksesuarı değil, kişisel stil ve konforu bir araya getiren güçlü bir ifade alanına dönüşüyor. Dünya markalarının trend modellerini geniş seçkisiyle sunan Atasun Optik, yüzde 100 UV koruma odağıyla şıklığı güvenli kullanım anlayışıyla buluşturuyor. Feminen çekik formlardan geometrik ve sportif tasarımlara uzanan bu yazın öne çıkan trendleri, yaz stilini yeniden tanımlıyor.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ile teknolojinin oyuna ve tribünlere kattığı yeni deneyimleri, voleybol ekosistemine yönelik yatırımları ve gelecek dönem vizyonunu konuştuk.
Modern yaşamın değişen ritmiyle birlikte ev, yalnızca bir yaşam alanı olmaktan çıkarak deneyim, konfor ve kişisel iyi oluşun merkezine dönüşüyor. Bu dönüşüm doğrultusunda ev içi teknolojiler de kullanıcı beklentilerine göre yeniden şekilleniyor. Versuni’nin ev teknolojilerine yaklaşımını, değişen tüketici alışkanlıklarını ve geleceğe yönelik öngörülerini, Versuni Türkiye Pazarlama Direktörü Nil Şahinbaşoğlu ile konuştuk.
Türk Hava Yolları, 12-25 yaş arasındaki gençlere yönelik hayata geçirdiği Gençlik Kulübü ile uçuş avantajlarının yanı sıra eğitim, spor, alışveriş ve eğlence gibi farklı alanlarda çeşitli ayrıcalıklar sunuyor.
Esnek ve hibrit çalışma modellerinin yaygınlaşması, çalışanların yan haklardan beklentilerini de dönüştürüyor. Yemek kartlarında lokasyondan bağımsız kullanım, dijital erişim ve geniş üye iş yeri ağı öne çıkarken, değişen çalışma alışkanlıklarının sektöre etkilerini ve MultiNet'in bu dönüşüme yönelik yaklaşımını, Multinet Up Üye İş Yeri ve İş Birlikleri Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu ile konuştuk.
Arçelik, Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı dört yıllık anlaşmayla Kadın ve Erkek Voleybol Milli Takımlarının Sürdürülebilir Enerji Sistemleri ve Mutfak Küçük Ev Aletleri kategorilerinde Resmi Sponsoru oldu.
GANT’in yeni içerik projesinde İbrahim Selim, bu kez koltuğun diğer tarafına geçiyor.
Hepsiburada, 2026 yılının ilk altı ayına dair tüketim verilerini ve öne çıkan alışveriş trendleri açıkladı.
Dove Men +Care, yeni kampanyası için Cedi Osman ile işbirliği yaptı.
Migros, müşterilerinin alışveriş deneyimini kolaylaştıracak yapay zekâ alışveriş asistanı MAYA AI’ı hayata geçirdi.
Kiğılı, Atolyewolf ile hazırladığı aksesuar koleksiyonunu düzenlediği lansmanla duyurdu.
KitKat, Formula 1 ile olan global işbirliği kapsamında Türkiye'deki tüketiciler için özel bir deneyim alanı açtı.
Mattel, Barbie Signature serisinin yeni koleksiyon bebeği için Miley Cyrus ile işbirliği yaptı.
Kızılay Maden Suyu, kuruluşunun 100. yılına özel hazırladığı Nostalji Şişe Serisi ile ikonik şişe tasarımını Armut & Vanilya ile Vişne & Çikolata aromalı yeni doğal maden sularıyla yeniden tüketicilerle buluşturdu.
Chobani kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, Erzincanspor ile önümüzdeki sezonu kapsayan 5 milyon dolarlık bir destek anlaşması imzaladı.
Nestlé Türkiye 120’nci yılında Onarıcı Tarım Projesi ile yürüttüğü çalışmaları; Bandırma’da Nestlé Türkiye CEO’su Leszek Wacirz ve Nestlé Türkiye Pazarlama, İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Başak Ünal ev sahipliğinde düzenlenen “Onarıcı Tarım: Buğdayın İzinde” etkinliğinde paylaştı.
Brown - Forman Türkiye, Gazi Koşusu'nun yüzüncü yılı vesilesiyle tasarımcı Melisa Erkol ile hazırladığı özel koleksiyonu tanıttı.
Mothercare, ebebek ile yaptığı işbirliği kapsamında Türkiye’deki faaliyetlerine yeniden başlayarak yeni bir reklam filmi yayınladı.