2017 Baykuş Ödülleri Başvuruları Başladı

Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin, araştırma sektöründeki başarılı pazarlama ve sosyal araştırmaları ödüllendirmek için bu yıl beşincisini düzenleyeceği Baykuş Ödülleri’ne başvurular başladı.

Araştırmacılar, 1 Ocak 2015 ve 15 Temmuz 2017 döneminde gerçekleştirdikleri projeler ile 9 kategoride, araştırma veren ve veri toplama partnerleri ile 11 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Baykuş Ödülleri hakkındaki detaylı bilgilere www.baykusodulleri.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

16-17 Ağustos’ta TÜAD başkanı ve 2 sektörel dernek başkanı, 2 akademisyen, 1 medya temsilcisi, 1 danışman, 2 araştırma şirketi temsilcisi, 1 veri toplama şirketi temsilcisi, 1 Baykuş Ödülleri komitesi üyesi, 4 yönetim kurulu üyesi ve de farklı sektörlerden 6 araştırma veren olmak üzere 21 kişiden oluşan jüri üyeleri, 2 gün boyunca yapacakları değerlendirme ile 2017 Baykuş Ödülleri'nin kazananlarını belirleyecek. Ödül töreni, 13 Eylül’de, Four Seasons Otel’de yapılacak.

Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir