YouTube'dan Kahramanmaraş depremine destek: Bağış özelliği yayınlandı!

YouTube, Türkiye'de yaşanan deprem felaketine destek olmak amacıyla bağış özelliğini yayınladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler için tüm dünyadan bağış ve yardımlar da gelmeye devam ediyor. YouTube, "Turkish Philanthropy Funds" (Türk Hayırseverlik Fonları) sivil toplum kuruluşu aracılığıyla, depremlerle ilgili bağış özelliği aktif etti. Bu özelliğe şimdilik Barış Özcan'ın iki videosu üzerinden ulaşılabiliyor.

YouTube üzerinden bağışta bulunabilirsiniz

Depremin yıkıcı etkisi toparlanmaya çalışırken video içerik platformu YouTube, kullanıcıların platform üzerinden bağış yapmalarını sağlayacak özelliğini aktif etti. YouTube'da içerik üreticisi olan Barış Özcan, bu özelliği hızlı bir şekilde kendi videolarına dahil etti. Bağışta bulunmak isteyen YouTube kullanıcıları Barış Özcan'ın YouTube kanalında bulunan iki videosu üzerinden bağışlarını gerçekleştirebilirler. 

Barış Özcan'ın bağış kampanyası ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: "Yardımlarınız Ahbap, ACEV, TOG, İhtiyaç Haritası, TEGV gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir şemsiye platform olan Afet Platformu'na gidecek."

Özelliğe şimdilik Barış Özcan'ın videolarından ulaşılabiliyor

Özelliğin kullanıcılara sunulmasından itibaren yoğun bir şekilde bağış toplanmasını sağladı. Kampanya dahilinde videolara bakıldığında; "Mamutlar 2027'de Yaşama Geri Mi Gelecek?" videosu 58 bin 279 dolar üzerinde bağış alırken "7 Adımda Depreme Hazır Olmak" videosu 41 bin 642 dolar üzerinde bir bağış topladı.

YouTube üzerinden nasıl bağış yapabilirsiniz?

Öncelikle, Barış Özcan'ın aşağıda yer alan iki videosundan herhangi birini açın. Ardından, "Şimdi bağış yapın" başlıklı bölümde "Bağış yap" butonuna tıklayın. Yapmak istediğiniz bağış tutarını girip "Devam" seçeneğini işaretleyin. Son olarak kart bilgilerinizi girip "Bağış Yap" butonuna tıklayın.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir