Orzax’ta üst düzey atama

Orzax’ın yeni pazarlama müdürü belli oldu.

Orzax, yönetim kadrosunu yeni bir atamayla güçlendirdi. Nilgün Özer Kelleli, şirketin pazarlama müdürü olarak göreve başladı.

Kelleli, Kimya Mühendisliği lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansı, Almanya’daki Academy Marketing Communication’da ise İletişim yüksek lisansı yaptı.

Profesyonel kariyerine kozmetik sektöründe ürün müdürü olarak başlayan Kelleli, ilerleyen yıllarda OTC, ilaç ve hızlı tüketim ürünleri (FMCG) sektörlerinde, ulusal ve uluslararası şirketlerde orta ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Pazarlama iletişimi ve dijital uygulamalar alanında çeşitli projelerde sorumluluk üstlendi.

Yeni görevinde Kelleli, Orzax’ın pazarlama faaliyetlerini yerel ve uluslararası pazarlarda yönetecek.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir