CEO’luk görevini 1 Eylül’de devredecek Tim Cook, Apple Park’ta düzenlenen özel bir etkinlikle uğurlandı.
12 Ağustos güneş tutulması, markaların sosyal medya iletişiminde de yerini aldı. Markalar, gündemi yaratıcı paylaşımlarla gerçek zamanlı pazarlamaya taşıdı.
MediaMarkt, iPhone 17 Pro için yeni kampanya başlattı.
Apple'ın yeni CEO'su belli oldu.
Samsung Electronics'in Türkiye Başkanı Billy Kim oldu.
Markalar artık rekabeti körüklemek yerine rakipleri aynı masada buluşturarak pazarın üzerinde bir üst akıl kurmayı hedefliyor. LEGO’nun son hamlesi, ezeli rakip algısını kolektif bir üretim gücüne dönüştürerek bu stratejiyi zirveye taşıyor.
GAİN ve Samsung Electronics güçlerini birleştirerek Türkiye’de dijital izleme deneyimini yeniden tanımlayan kapsamlı bir işbirliğine imza atıyor.
Apple, Japon tasarım evi Issey Miyake ile işbirliği yaparak akıllı telefonu şıklığın bir parçasına dönüştüren yeni aksesuarı iPhone Pocket’i tanıttı.
Trendyol'un yeni reklam filmi yayında.
Bravest Studios, AirPods şarj kutusundan ilham alarak tasarladığı AirPack sırt çantasıyla dijital çağ estetiğini sokak modasına taşıyor.
Apple Watch sahipleri artık saatlerini ayak bileklerinde takmaya başlıyor.
Dünyanın En Çok Hayranlık Duyulan Şirketleri listesinde Apple zirvede yer alıyor ancak yerini korumaya devam edebilecek mi?
Burger King, yeni ürününü avukatlara ücretsiz dağıtarak rekabeti mizahi bir dille ele alıyor.
WhatsApp, 5 Mayıs 2025 itibarıyla Phone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi eski modellerde kullanılamayacak.
ABCD markası Apple'ın koşu ayakkabısı şeklindeki emojisinden ilhamla yeni bir ayakkabı üretti.
Burger King ve KFC rekabeti bir kenara bırakarak birlikte "BFF Burger"i yarattı.
Apple, gerçekleştirdiği Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini yaratıcı bir şekilde tanıttı.
Samsung telefon modelleri, okula dönüşte fark yaratan bir unsura dönüşüyor.
Apple, podcastlerin ilk çıktığı zamanlarda ana podcast dinleme yeriyken son günlerde yerini YouTube ve Spotify'a bıraktı.
Apple eski ürünlerini vintage olarak adlandırarak kullanıcılarını daha üst modellere geçmeye teşvik ediyor.
Apple'ın, George Orwell'in "1984" romanından ve "Metropolis" filminden esinlenen ve reklamcılık dünyasında büyük yankı uyandıran 1984 reklamını inceliyoruz...