Pazarlama, marka ve reklam dünyasında, ulusal ve global çapta yankı bulan tüm gelişmeleri yorumladığımız Haftanın Gündemi’nde bu hafta 12 - 18 Ocak arasını konuşuyoruz.
Soru, görüş ve önerilerinizi #haftaningundemi hastagiyle bize iletebilir, [email protected]’a mail gönderebilirsiniz.
• Avea - Siz De Bırakabilirsiniz
• Casey Neistat’ın Spotify hesabını hacklendi, tüm çalma listeleri Feydi Tayfur şarkıları ile değiştirildi
• Wikipedia açıldı!
• Getir 38 milyon dolar yatırım aldı
• Gece yapılan alışverişlerin yüzde 40’ından fazlası iade ediliyor
• Samsung İstanbul Havalimanı’na Dev Bir Çamaşır Makinesi Yerleştirdi
• Facebook’un marka konumlandırması devam ediyor
• Google Arama Sonuçlarındaki Yeniliği Fark Ettiniz mi?
• AppStore ve Google Play’de 2019’da 204 milyar uygulama indirildi, 120 milyar dolar harcandı
• Akıllı telefonlarda yeni pazarlama trendi daha yüksek megapixel
Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]
Faber-Castell işbirliğiyle Babalar Günü'ne özel olarak hazırladığımız video serimizin yeni konuğu, sahibinden.com CMO'su ve Ece'nin babası Nazım Erdoğan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
Faber-Castell işbirliğiyle Babalar Günü'ne özel olarak hazırladığımız video serimizin yeni konuğu, Adel / Faber-Castell CMO'su ve Emir'in babası Murat Büyükkucak ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
Faber-Castell işbirliğiyle Babalar Günü'ne özel olarak hazırladığımız video serimizin yeni konuğu, Arçelik Marketing Executive Director'ü ve Tuna'nın babası Mehmet Tüfekçi ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.