AgeSA Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek: "Markalar yatırımlarını girişimciliğe yöneltecek"

Pandeminin, iş dünyası için benzeri görülmemiş belirsizlik ve risklerle dolu bir ortam yarattığı birçok sektörde, yeni dönemin nasıl olacağı merak edilen bir konu. İş dünyası salgın sonrası için fiziksel ofis yapılanmaları ve ofis içi çalışma düzeni konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte, iş hayatında zorunlu olarak gelişen bazı refleksler şirketlerin stratejik hedeflerini ciddi biçimde etkilerken, hedef ve planların ne ölçüde değiştiğinin analizi daha da önem kazanıyor. Peki pandemi sonrası çalışanları ve şirketleri neler bekliyor?

AgeSA Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek'e pandemi sonrası iş ekosisteminin ne yönde değişeceğini sorduk ve yeni trend öngörülerini dinledik…

"Temel odağımız, yeni fikir ve teknolojileri sürdürülebilir iş modellerine dönüştürmek"

Pandemi dönemi bütün sektörün iş yapış şeklini değiştirdi. AgeSA olarak müşterilerimiz için süreçlerimizi dijitalleştirmeye ve sadeleştirmeye özen gösterirken, çalışanlarımızı da “uzaktan çalışma” yöntemine adapte ederek motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık.

Temel odağımız her zaman olduğu gibi bu süreçte de yeni fikir ve teknolojileri sürdürülebilir iş modellerine dönüştürerek daha fazla değer üretmek yönünde olacak.

"Tüm halkalarındaki dijitalleşme atılımlarımızı artan bir ivmeyle sürdüreceğiz"

Pandemi sonrası sektörde bizi farklılaştıran ürün, hizmet ve iş süreçlerimiz başta olmak üzere değer zincirimizin tüm halkalarındaki dijitalleşme atılımlarımızı artan bir ivmeyle sürdüreceğiz. Mobil, Online Satış ve Çağrı Merkezi başta olmak üzere tüm temas noktalarımızda müşterilerimizin memnuniyetini artırmak, müşterilerimize daha hızlı hizmet sunmak ve onların geleceğe güven duymalarını sağlamak önceliklerimizden biri olacak. 

"İnsanlar toplum adına elini taşın altına koyan markalara güvenmeyi tercih ediyorlar"

Markaların doğaya ve insana duyarlı hareket ediyor olması tüketiciler tarafından olumlu karşılanıyor. İnsanlar toplum adına elini taşın altına koyan markalara güvenmeyi tercih ediyorlar. Bu bilinçte olan markalar, önümüzdeki dönemde de sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vermeye devam edecekler. Bunun yanı sıra yaratıcılık ve girişimciliğin de oldukça önem kazandığı bir dönemdeyiz. Markaların yatırımlarını gençlere, inovasyona ve girişimciliğe yönelteceğini düşünüyorum. Biz de AgeSA olarak 2019 yılından bu yana yaş alma pratiklerini ve yaşlılık konusunu odağımıza alarak bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladık. Bu sebeple oluşturduğumuz Her Yaşta Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi ile Türkiye’nin yaşlanmaya hazırlığına rehber olmayı ve toplumun yaşlılık algısının pozitife dönüşmesine katkıda bulunmayı hedefledik ve bu odakta çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir