2021'in Hall of Fame'i belli oldu

Techbrands, The Hammers Awards ve MarTech Awards'ta ödül kazanan markaların ve ajansların yer aldığı Hall of Fame listesi açıklandı.

Türkiye’nin en teknolojik markalarını ödüllendiren TechBrands, pazarlama ekiplerinin başarısını ölçümleyen The Hammers Awards ve pazarlama teknolojilerinin başarılı kullanımlarını ölçümleyen MarTech Awards’ta ödül sahibi olan markalar ve ajansların yer aldığı Hall of Fame'in 2021 listesi belli oldu.

Pazarlamasyon olarak bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz Hall of Fame bölümümüzde; Techbrands, The Hammers Awards ve MarTech Awards'ta ödül kazanan markalar yer alıyor. 

2021 yılını geride bırakırken açıklanan listede bu yılın en çok ödül kazanan markası Vestel olurken en çok ödül kazanan ajansı ise App Samurai ve Publicis Emil oldu. Tüm zamanların en çok ödül kazanan markasına baktığımızda ise Vestel ilk sırada yer alırken en çok ödül kazanan ajans Wavemaker oldu. Ödül kazanan markaların ve ajansların yer aldığı listenin devamına buradan ulaşabilirsiniz. 

2022 yılında gerçekleştireceğimiz ilk organizasyon olan MarTech Awards başvuruları devam ediyor. Kazanan markaların Hall of Fame'de yer alacağı MarTech Awards hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir