Ülker’den daha önce hiç maça gitmemiş taraftarlar için “İlk Maçım” projesi

Ülker, “İlk Maçım” projesiyle daha önce hiç maça gitmemiş taraftarlara, dört büyük takımın localarında ilk maç heyecanını yaşama fırsatı sunuyor.

Ülker, sporun herkes için erişilebilir olması vizyonuyla hayata geçirdiği “Ülker İlk Maçım” projesiyle, daha önce stadyumda maç izleme deneyimi yaşamamış taraftarlara tribünden maç izleme imkânı sunuyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, her kulüpten dörder taraftar, birer misafirleriyle birlikte 2025-2026 sezonunda belirlenecek karşılaşmalarda Ülker localarında maç izleme fırsatı yakalayacak.

Projeye katılmak isteyen taraftarlar, 13 Haziran’a kadar ulkerilkmacim.com adresinden başvuru yapabilecek. Başvurular arasından yapılacak çekilişle belirlenecek katılımcılar, ilk kez stat atmosferini deneyimleyerek takımlarına tribünden destek verme şansı elde edecek.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir