Duymayan mı var?

Ray Sigorta'nın yeni reklam filmi yayında.

Ray Sigorta, yeni dönem iletişim stratejisi kapsamında hazırladığı reklam kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor. “Duymayan mı var? Farklı bir sigorta var” sloganıyla duyurulan kampanyanın yüzü olarak sanatçı Sertab Erener yer alıyor.

Kasko, konut, tamamlayıcı sağlık ve seyahat sigortası gibi ürünlerin yer aldığı kampanya, markanın sunduğu hizmet çeşitliliğine dikkat çekiyor. Kampanyayla ilgili açıklama yapan Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan şunları söyledi: "Gerek sigortalılarımız gerek en önemli iş ortaklarımız olan acentelerimiz için sektörde benzeri olmayan hizmetler sunarak büyüyoruz. Kişiselleştirilebilir ürünlerimiz sayesinde farklı ihtiyaç ve beklentilere yanıt üretiyor, ülkemizin ve müşterilerimizin geleceğine teminat oluyoruz. Çatı kuruluşumuz olan Avrupa'nın en büyük sigorta grubu VIG'nin desteğiyle güçlü mali yapımız ve sürdürülebilir büyüme prensiplerimizden ödün vermeden güçlenerek yol alıyoruz. Şimdi de marka bilinirliğimizi artırma stratejimiz doğrultusunda marka yüzü ve sesimiz olarak değerli sanatçımız Sertab Erener ile yollarımızı birleştirdik. Marka bilinirliğimizi artırmanın yanında, ülkemizde sigorta bilincinin de artırılmasını çok önemsiyoruz. Bu sebeple ses getiren bir iş yapmak istedik, bunun için de Türkiye’nin en iyi seslerinden Sertab Erener ile işbirliği yaptık.  Ray Sigorta'nın güvenilir, yenilikçi ve öncü kimliğini müşterilerimize ulaştıracak bu güçlü sinerjiyle artık Türkiye'de Ray Sigorta'yı duymayan, bilmeyen kimse kalmayacak. Bu reklam kampanyasıyla sektördeki iddiamızı bir kez daha ortaya koyuyoruz. Kampanyanın, sektörümüzdeki güçlü büyüme hedeflerimiz için itici bir güç olacağına inanıyoruz"

Reklam filmleri, televizyonun yanı sıra dijital platformlar, radyo ve açık hava mecralarında da yayınlanıyor. Kreatif süreci Muhabbet Ajans tarafından yürütülen kampanyada Sertab Erener, kırmızı kostümü ve “Ray” çağrısıyla yer alıyor.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir