McDonald’s Türkiye’den Gaziantep’te hatıra ormanı projesi

McDonald’s Türkiye, TEMA Vakfı işbirliğiyle Gaziantep Yeniceli Ağaçlandırma Sahası’nda 10 bin fidanı çalışanları adına toprakla buluşturarak Hatıra Ormanı oluşturacak.

McDonald’s Türkiye, çevresel sürdürülebilirlik ve toplumsal fayda odaklı çalışmalarına bir yenisini ekleyerek TEMA Vakfı aracılığıyla Gaziantep Yeniceli Ağaçlandırma Sahası’nda bir “Hatıra Ormanı” oluşturacağını duyurdu. Proje kapsamında 10 bin fidan, McDonald’s Türkiye çalışanları adına toprakla buluşturulacak.

McDonald’s Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Tuğçe Altınsoy, projeye ilişkin açıklamasında, “Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından TEMA Vakfı aracılığıyla Gaziantep’te oluşturulacak McDonald’s Türkiye Hatıra Ormanı’nın, çalışma arkadaşlarımızın doğayla olan bağını yansıtmasını hedefliyoruz. 10 bin fidanı toprakla buluştururken erozyonla mücadeleye, biyolojik çeşitliliğin desteklenmesine ve ülkemizin yeşil alanlarının artırılmasına katkı sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Altınsoy ayrıca, her bir fidanın McDonald’s Türkiye çalışanı adına düzenlenecek dijital sertifikalarla kayıt altına alınacağını belirtti. Proje, hem çalışan katılımını hem de çevresel farkındalığı güçlendirmeyi hedefliyor.

 

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir