Mavi’nin yeni reklam yüzü Kenan Yıldız

Mavi, Kenan Yıldız'ın yer aldığı reklam filmini yayınladı.

Mavi, genç nesille olan bağını güçlendirmek amacıyla yeni bir işbirliğine imza attı. Kenan Yıldız, markanın yeni dönemdeki elçileri arasına katıldı. Ortaklık, yeni neslin başarı ve stil anlayışını yansıtmayı hedeflerken, iki tarafın değerlerinin buluşmasını temel alıyor.

İşbirliğiyle ilgili değerlendirmede bulunan Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz: “Kenan yalnızca sahadaki performansıyla değil, karakteri, çalışma disiplini, stili ve genç yaşta ortaya koyduğu başarı hikâyesiyle de yeni nesil için ilham veren bir isim. Mavi olarak gençlerle kurduğumuz bağın merkezinde yer alan değerlerle, bu birlikteliği ortak bir hikâyenin başlangıcı olarak görüyoruz. Futbolun yeniden dünyanın ortak diline dönüştüğü, heyecanın sınırları aştığı bir dönemde Kenan’la bir araya gelmek heyecanımızı daha da artırıyor. Birlikte gençlikten aldığımız ilhamı daha geniş kitlelere taşıyacağımıza ve yeni nesillere ilham veren hikâyeler yaratmaya devam edeceğimize inancımız tam.

Mavi ile yollarının kesişmesinden mutluluk duyduğunu belirten Kenan Yıldız: “Uluslararası vizyona sahip, bir yandan da benim değerlerim ve tarzımla örtüşen bir marka olan Mavi’yle çalışmak benim için çok kıymetli. Kendimi Mavi’ye çok yakın hissettiğim için bu işbirliği beni ayrıca heyecanlandırdı. Jean hayatımın vazgeçilmez bir parçası. Benim için modanın ötesinde özgürlüğü, rahatlığı ve kendim olabilmeyi temsil ediyor. Bu nedenle Mavi ile yollarımızın kesişmesi çok doğal geliyor.

İşbirliğinin ilk adımı olarak hazırlanan reklam filmi, markanın sosyal medya platformlarında yayınlanmaya başladı.

Künye:

Ajans: Humans Unlimited
Yönetmen: Gabriel Dogue
DOP: Arturo Brunetti
Styling: Carlo Alberto Pregnolato
Müzik: FFW

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir