Marshall Boya’ya yeni genel müdür

Marshall Boya’nın yeni genel müdürü Özgür Orçunus oldu.

Marshall Boya’da üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Şirketin yeni genel müdürlüğü görevine Özgür Orçunus getirildi. 2015 yılından bu yana Marshall Boya Ülke Satış ve Pazarlama Müdürü ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Orçunus, Marshall Boya’nın Türkiye operasyonlarına liderlik edecek.

Özgür Orçunus, 1 Kasım 2025 itibarıyla yeni görevine başlayacak. Türkiye operasyonlarının yönetiminden sorumlu olacak Orçunus, sürdürülebilir büyüme stratejileri, dijital dönüşüm, müşteri deneyimi ve yenilikçi ürün geliştirme vizyonunun geliştirilmesine öncülük edecek.

Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü mezunu olan Orçunus, aynı üniversitede Finansman ve Muhasebe alanında yüksek lisansını tamamladı. Ardından University of Houston’da İşletme (MBA) yüksek lisans derecesi aldı. İngilizce ve Almanca bilen Orçunus, Marshall Boya’ya katılmadan önce Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde ve uluslararası markalarda pazarlama ve satış alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2020 yılından bu yana Marshall Boya ve Vernik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Orçunus, yeni pozisyonuyla birlikte şirketin liderlik ekibindeki görevini sürdürecek.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir