Humm Organic’in yeni iletişim ajansı belli oldu.
ETİ, yılın başında portföyüne kattığı Kuzey Amerika merkezli protein bar markası TRUBAR’ı yerli üretimle Türkiye’deki tüketicilerle buluşturdu.
İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı'nın yeni iletişim ajansı Brandworks İletişim Danışmanlığı oldu.
Behr, 2027’nin rengini doğaya dönüşten ilham alan Grounded (Yosun Yeşili) olarak belirledi.
Miele Türkiye'nin iletişim ajansı belli oldu.
Instagram, 10 yılın ardından wordmark’ını el yazısı ve baskı karakterlerini bir araya getiren daha sade ve modern bir tasarımla yeniledi.
Konyalı Saat yeni iletişim ajansını seçti.
HDI Sigorta'nın reklam ajansı belli oldu.
Sabancı Üniversitesi'nin iletişim ajansı belli oldu.
Türkiye’nin ilk perakende medya şirketi Mimeda’nın Genel Müdürü Kına Demirel, Londra’da düzenlenen uluslararası Retail Media X Awards’da “Perakende Medyada Yılın Kadını” seçilerek ödülü kazanan ilk Türk perakende medya yöneticisi oldu.
Üstad'ın iletişim ajansı belli oldu.
ETİ'nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Xiaomi Türkiye'nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Marketing + Media Alliance Türkiye (MMA Türkiye); MarTech, AdTech ve yapay zekâ odaklı girişimlerin kurumsal yapılarla entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirdiği “Future Makers” programını başlattı.
Türk Kızılay'ın yeni ajansı belli oldu.
Bioderma'nın yeni iletişim ajansı belli oldu.
Jolly yeni medya planlama ajansını seçti.
Vans Türkiye’nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Eureko Sigorta Dijital Pazarlama Müdürü Damla Çiçek ve Eureko Sigorta Pazarlama ve Dijital Sigortacılık Lideri Burcu İsmailoğlu İpek ile MarTech Awards 2026’da “Sigorta ve Bireysel Emeklilik sektöründe en iyi teknoloji kullanımı” kategorisinde ödül kazanan Eureko Sigorta'nın başarısını konuştuk.
Optdcom CEO’su Ceyla Ensari Yenilmez ve Optdcom Chief Strategy Officer’ı Ferda Tarakçıoğlu Erdem ile MarTech Awards 2026’da beş ödülle taçlanan başarılarının arkasındaki veri odaklı stratejileri, yapay zekâ destekli projelerini ve pazarlamanın değişen dinamiklerinde geleceğe dair hedeflerini konuştuk.
ICM Ajans Başkanı Dafne Uluçınar ile MarTech Awards’da “Açık Hava Ünitelerinde En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorisinde ödül kazanan ICM Ajans’ın başarısını konuştuk.