Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın ile markaların sürdürülebilirlik yolculuklarında karşılaştıkları fırsatlar ve zorlukları, finans sektörünün dönüştürücü gücünü ve Yapı Kredi’nin bu alandaki çalışmalarını konuştuk.
P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Oya Öngör atandı.
PayTR'nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Ad Net Zero Türkiye, REPİD çatısı altında kuruldu.
Kiğılı'nın yeni reklam filmi yayında.
Kızılay Sofra İçecekleri'nin yeni reklam filmi yayında.
MediaMarkt Türkiye Pazarlama, E-Ticaret ve Kurumsal İletişim Direktörü Tolga Ünvan ile, markanın dijitalleşme süreci, sürdürülebilirlik projeleri ve müşteri deneyimini iyileştiren yenilikçi adımlarını konuştuk.
BSH, üretim süreçlerinden tedarik zincirine, lojistikten yenilikçi teknolojilere kadar her alanda çevresel etkisini en aza indirmek için çalışırken toplum ve yönetişim alanında da projeler gerçekleştiren BSH, daha yaşanabilir bir dünya için kararlı adımlar atıyor.
2030’a kadar tüm elektrik enerjisini yenilenebilir kaynaklardan temin etmeyi hedefleyen Karaca, kadın istihdam oranını da yüzde 50’nin üzerine çıkararak sosyal sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlıyor. Karaca Sürdürülebilirlik Yöneticisi İrem Doğu ile bu projelerin detaylarını ve markanın sürdürülebilirlik vizyonunu konuştuk.
Reklamverenler Derneği liderliğinde, Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık işbirliğiyle hazırlanan “Effie Awards Türkiye Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Karnesi” reklam sektörünün bu konuda en kapsamlı ve uzun soluklu araştırması olma niteliğini taşıyor, sektörün tek başvuru kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.
Sneaks Up, Türkiye İş Bankası Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Maxis Girişim Sermayesi ve Lycian Capital - Azimut Grubu ortaklığı tarafından yatırım aldı.
Garanti BBVA’nın yeni iletişim ajansı belli oldu.
Kadir Has Üniversitesi'nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
TotalEnergies İstasyonları'nın yeni reklam filmi yayında.
Rexona'nın yeni reklam filmi yayında.
Çalışan sayısı arttıkça yetenek bulma sıkıntısı büyüyor; özellikle büyük ölçekli şirketler krizle karşı karşıya.
Türkiye 2024 yılı Tahmini Medya ve Reklam Yatırımları Raporu’na göre toplam yatırımlar önceki yıla göre yüzde 78,9 büyüyerek 253,6 milyar TL’ye ulaştı.
Lösante Yetişkin ve Çocuk Hastanesi’nin reklam filmi yanında.
Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide iş birliğiyle bu yıl 17. kez düzenlediği Effie Türkiye’de ödüller sahiplerini buldu.
Versuni Türkiye’nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
McDonald’s Türkiye CMO’su Özdeş Dönen Artak, “Son dönemde Happy Meal dünyasında Sonic, Willtopia ve Pokémon gibi sevilen oyunların karakterlerine yer verdik. Önümüzdeki dönemde hem restoranlarımızda hem de özel etkinliklerde çocuklara yönelik sürprizlerimiz devam edecek” diyor.