Sneaks Up, Türkiye İş Bankası Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Maxis Girişim Sermayesi ve Lycian Capital - Azimut Grubu ortaklığı tarafından yatırım aldı.
Areda Piar’ın Pazarlamasyon için gerçekleştirdiği “Sürdürülebilirlik İletişiminde Öncü Markalar” araştırması markaların sürdürülebilirlik iletişiminde öne çıkan kampanyalarını mercek altına aldı.
MediaMarkt, süslediği gelin arabasıyla Kadıköy sokaklarında yer aldı.
BtcTurk Girişim, VNGRS’yi satın alarak şirketi BtcTurk Teknoloji bünyesine dahil etti.
Prada, Versace’yi 1.4 milyar dolara satın alarak iki zıt İtalyan moda devini aynı çatı altında buluşturdu.
Microsoft, Skype'ı 20 yılın ardından sonlandırıyor.
Apple Watch sahipleri artık saatlerini ayak bileklerinde takmaya başlıyor.
Microsoft Türkiye’nin yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Dünyanın En Çok Hayranlık Duyulan Şirketleri listesinde Apple zirvede yer alıyor ancak yerini korumaya devam edebilecek mi?
Areda Piar’ın Pazarlamasyon için gerçekleştirdiği “2024’e İz Bırakan Kampanyalar Araştırması” yılın en etkileyici projelerini farklı kategorilerde mercek altına aldı. Bu kapsamda, yılın iz bırakan kampanyaları belirlendi.
Milka'nın yeni ürünü Kakaolu Fındık Ezmesi raflardaki yerini aldı.
Omnicom Group, Interpublic Group’u satın aldı.
WhatsApp, 5 Mayıs 2025 itibarıyla Phone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi eski modellerde kullanılamayacak.
ABCD markası Apple'ın koşu ayakkabısı şeklindeki emojisinden ilhamla yeni bir ayakkabı üretti.
Papara Holding, yatırım teknolojileri şirketi Finfree’yi bünyesine kattı.
Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen “Microsoft AI Tour” etkinliğinde bini aşkın katılımcı bir araya geldi. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Levent Özbilgin: “Türkiye’nin en büyük 100 şirketinin yarısı yapay zekâ uygulamalarını kullanmaya başladı" dedi.
Areda PR'ın Pazarlamasyon için gerçekleştirdiği "Kahve Alışkanlıklarında Yeni Dönem: Teknoloji ve Sürdürülebilirlik Rüzgarı Araştırması" kahvenin yetiştirilme sürecindeki zorlukları, günlük yaşamımızdaki yerini ve geleceğini kapsamlı bir şekilde ele aldı.
Avrupa Birliği, Türkiye’nin tanınmış kolonya markası Eyüp Sabri Tuncer’in bazı ürünleri için güvenlik gerekçesiyle 'acil toplatma' kararı aldı.
Zara ABD, ikinci el giysiler için bir platform kurma kararı aldı.
Apple, gerçekleştirdiği Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini yaratıcı bir şekilde tanıttı.
Amazon.com.tr, ağustos ayında en çok satan kitapları açıkladı. Türkiye’nin okuma alışkanlıklarını ortaya çıkaran listenin ilk sırasında Pierre Franckh tarafından kaleme alınan Rezonans Kanunu kitabı yer aldı.