Mobil App’ten BES satışına başlayan AgeSA, yeni iletişim kampanyası Bireysel Emeklilik Sistemine, AgeSA Mobil Uygulaması üzerinden kolayca adım atılabileceğini vurguluyor.
Sharpcake imzalı kampanya, şubeye gitmeden AgeSA Mobil Uygulaması ile yalnızca dakikalar içinde BES planı başlatmanın mümkün olduğunu hatırlatırken, “BES’li Olmanın Kolayı Var” diyerek müşterileri geleceği için bugünden harekete geçmeye davet ediyor. Hem kendileri hem de 18 yaş altı çocukları için hızlı ve kolay bir şekilde BES sözleşmesi başlatmanın ne kadar kolay ve erişilebilir olduğuna dikkat çekiyor.
Mobil kolaylığı gündelik yaşamdan sahnelerle eğlenceli bir dille anlatan kampanya filmleri, kullanıcıya “şimdi başla” mesajını sade ve güçlü biçimde iletiyor. Sharpcake’in kreatif sürecini üstlendiği dijital ve sosyal medya iletişim çalışmalarıyla AgeSA, hedef kitlesiyle buluşmasını sağlıyor.
Künye
Reklam Ajansı: Sharpcake
Reklamveren: AgeSA Hayat ve Emeklilik
Reklamveren Yetkilileri: Roşan Dilek, Fırat Babatonguz, Özgecan Okay, Gamze Kurt, İnci Yalçın, Kezban Demirci
Ajans Başkan Yardımcısı: Bahar Taştan
Yönetici Kreatif Direktör: Odisseas Sevsevme
Kreatif Ekip Lideri: Hikmet Sungur
Kreatif Ekip: Buğçe Onur Yıldırım
Yönetici Tasarım Direktörü: Uğur Yontucu
Tasarım Ekip Lideri: Emre Can Şahin
Tasarım Ekibi: Zeynep Özkan
Yönetici Strateji Direktörü: Pamir Gündüz
Stratejik Planlama: Kübra Aksoy
Marka Direktörü: Elçin Temel
Marka Yöneticisi: Dilara Kalğu
Ajans Prodüktörü: Mert Bilen
Prodüksiyon Şirketi: Skok Film
Yönetmen: Ozan Köse
Post Production: Tonic Effects