2022'nin Hall of Fame'i belli oldu!

Techbrands, The Hammers Awards ve MarTech Awards'ta ödül kazanan markaların ve ajansların yer aldığı Hall of Fame listesi açıklandı.

Türkiye’nin en teknolojik markalarını ödüllendiren TechBrands, pazarlama ekiplerinin başarısını ölçümleyen The Hammers Awards ve pazarlama teknolojilerinin başarılı kullanımlarını ölçümleyen MarTech Awards’te ödül sahibi olan markalar ve ajansların yer aldığı Hall of Fame'in 2022 listesi belli oldu.

Pazarlamasyon olarak geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz Hall of Fame bölümümüzde; Techbrands, The Hammers Awards ve MarTech Awards'ta ödül kazanan markalar yer alıyor. 

2022 yılı geride kalırken açıklanan listede bu yılın en çok ödül kazanan reklamvereni yine Vestel olurken Vestel'i ikinci sırada Teknosa, üçüncü sırada ise Otokoç Otomotiv ve DİMES takip etti. 2022 yılının en çok ödül kazanan ajansı ise OMD ve Havas Turkey oldu. İkiliyi ise sırasıyla Ingage ve Wunderman Thompson Turkey takip etti.

Tüm zamanların en çok ödül kazanan reklamverenine baktığımızda ise Vestel yine ilk sırada yer alırken ikinci sırayı DİMES ve Türkiye İş Bankası paylaştı. Tüm zamanların en çok ödül kazanan üçüncü reklamvereni ise LC Waikiki oldu. Ajans tarafında ise Wawemaker tüm zamanların en çok ödül kazanan ismi olurken ikinci sıraya Storyly, üçüncü sıraya ise OMD yerleşti. Ödül kazanan markaların ve ajansların yer aldığı listenin devamına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu yılın ilk organizasyonu olan ve 22 Şubat'ta gerçekleşmeye hazırlanan MarTech Awards başvuruları ise devam ediyor. Kazanan markaların Hall of Fame'de yer alacağı MarTech Awards hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir