Dünyanın ilk self-servis kampanya aracı; MetaByte Business’a sınır ötesi ödül

2022’yi “Tech Provider of the Year” ünvanıyla sonlandıran 4PLAY, sektöre sunduğu Metabyte Business çözümü ile MMA Smarties tarafından “Customer Experience” kategorisinde hem Türkiye hem Avrupa’da iki ödül aldı!

"2022’yi “Tech Provider of the Year” ünvanıyla sonlandıran 4PLAY, sektöre sunduğu Metabyte Business çözümü ile MMA Smarties tarafından “Customer Experience” kategorisinde hem Türkiye hem Avrupa’da ödül aldı."

Dünyanın ilk self-servis kampanya aracı; MetaByte Business
Markaların aylar süren kampanya hazırlık sürecini 5 dakikaya indiren MetaByte Business, kampanya verimliliği ve marka hedeflerini yüzde 200 artırdı. Bütçe, regülasyon ve teknik takvimlerin doluluğu nedeniyle sürekli ertelenen kampanyalar yerine kişiselleştirilebilir, ihtiyaca uygun, en fazla yarım günlük eforla entegre edilebilen teknik çözümleriyle yeni nesil sadakat programı MetaByte Business ile hedeflere daha hızlı ulaştırırken kolaylık sağlıyor.

MetaByte Business; markaların dakikalar içinde kampanya oluşturabilecekleri sadakat altyapısı ile; herhangi bir yatırım, teknik efor veya regülatif süreçlere gerek kalmadan müşterilerine en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmasını sağlıyor. Markalar sadece sadakat altyapısına sahip olmakla kalmıyor, kullanıcılarının kazandıkları MetaByte’ları dönüştürülebileceği günlük 1 GB internet, market hediye çeki veya online video akış platformu üyeliği gibi ürünleri de kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Günde ortalama 11 binden fazla kampanyaya maruz kalan tüketiciler, MetaByte’ı diğer kampanyalara oranla yüzde 70 daha fazla tercih ediyor ve MetaByte’ın satış kurguları yüzde 5 daha etkili hale geliyor.

MetaByte ile kampanya yapmak isteyen markalar sadece www.1gb.kim adresinden kayıt yaptırabiliyor. Website üzerinden hızlıca Metabyte satın alımı yapan markalar, diledikleri 5 teknik çözümden biri ile kullanıcılarına MetaByte hediye edebiliyor.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir